Πιστοποιητικό

Βραβεύτηκε με την Ασημένια Σφραγίδα Έγκρισης eKomi!

Βραβεύτηκε με την Ασημένια Σφραγίδα Έγκρισης eKomi!

AXA
AXA

Περισσότερα

Λιγότερα


Κριτικές πελατών - Από Πελάτες για Πελάτες

Γεγονός είναι ότι οι ενέργειες σας ήταν άμεσες και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία για τον πελάτη! Μπράβο σας!
Νιώθεις ασφάλεια.....
Υποδειγματική εξυπηρέτηση!
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον σύμβουλό σας ***!
Γενικά είμαι ικανοποιημένος με το πρόγραμμα ασφαλείας που έχω! Θέλω να επισημάνω λιγο την δισλειτουργία του τηλ. Κέντρου. όταν έχω πληκτρολογήσει το κινητό μου για να με καλέσουν πίσω δεν έχει γίνει ποτέ. Όσο για την αποζημίωση καλό θα ήταν να υπάρχει ενημέρωση του πελάτη με sms ή με mail για το πότε θα ολοκληρωθεί.
Καλητερη εξυπηρέτηση στο τηλ κέντρο
Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Εξαιρετική εξυπηρετηση από το προσωπικό της εταιρείας σας και πολύ γρηγορη καταβολή της αποζημειώσεως. Όμως έπεσε στην αντίληψη μου ότι άλλη ασφαλιστική εταιρεία αποζημειώνει με μεγαλύτερα ποσά καθώς λαμβάνει υπόψιν και το λοιπό περιεχόμενο της τσάντας όπως πχ στην περίπτωσή μου τα γυαλιά οράσεως. Προτείνω να το σκεφτείτε
Είσαστε απαράδεκτοι.Λετε ***.Να μου επιστραφούν τα ασφάλιστρα.Δεν ενημερώθηκα ποτέ για τους όρους του συμβολαίου ούτε το παρέλαβα ποτέ.
Αρκετά καλή ασφαλιστική εταιρεία με γρήγορη ανταπόκριση σε περίπτωση εκτίμησης ζημιάς και καταβολής της προβλεπόμενης αποζημίωσης.

***

Loading...

Τι είναι η eKomi;

Η eKomi παρέχει μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη υπηρεσία συγκέντρωσης και διαχείρισης ανατροφοδότησης (feedback). Η eKomi συγκεντρώνει αληθινές κριτικές πελατών για καταστήματα, προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι Σφραγίδες eKomi