Γιατί να επιλέξω την eKomi;

Ενώστε τις δυνάμεις σας με περισσότερες από 15.000 εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίες έχουν αυξήσει την κίνηση της ιστοσελίδας τους καθώς και το ποσοστό μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες (conversion rate), δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην eKomi ώστε να συγκεντρώσει αυθεντικές κριτικές για προϊόντα και αξιολογήσεις πελατών.

15004

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

40.2 M

ΠΕΛΑΤΕΣ

26

ΧΩΡΕΣ

Customer Reviews
Κριτικές πελατών

Αξιόπιστες, αυθεντικές, βάσει των συναλλαγών σας

Η eKomi προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα, όπου οι καταναλωτές επικοινωνούν μεταξύ τους με βάση τις αυθεντικές εμπειρίες τους. Η eKomi διαθέτει μία από τις πλέον επίλεκτες ομάδες, η οποία διαχειρίζεται τεράστιο όγκο από feedback πελατών και ελέγχει διεξοδικά κάθε κριτική που συγκεντρώνεται για τους πελάτες μας 24/7.

Customer Reviews
Google™ Ratings

Google Ratings, ενσωμάτωση κριτικών

Από τότε που ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση και την ενσωμάτωση των κριτικών πελατών στο AdWords™ και στο Google Shopping™ η Google, έδωσε μια νέα διάσταση στην αξία που έχουν οι κριτικές από πελάτες. Η Google έδωσε πρόσφατα τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αξιολογούν τις επιχειρήσεις, από τις οποίες αγοράζουν με την μορφή επέκτασης για την αξιολόγηση πωλητή. Η κίνηση αυτή έχει μεγάλη σημασία για τις επιχειρήσεις σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική online αγορά.

Customer Reviews
Βραβευμένη Τεχνολογία

Η eKomi κατέχει το κορυφαίο Βραβείο Καινοτομίας CeBIT

Η υπεροχή μας στην καινοτομία έχει αναγνωριστεί και επιβραβευτεί από πολλά ηγετικά στελέχη διάφορων οργανισμών. Η eKomi έχει κερδίσει το Βραβείο Καινοτομίας CeBIT του Fraunhofer Institute και το Κορυφαίο Βραβείο Καινοτομίας στην Τεχνολογία Πληροφοριών (ΙΤ). Τα συγκεκριμένα βραβεία εδραιώνουν την θέση της eKomi ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη διαχείριση εφαρμογών με τεχνολογία αιχμής.

Customer Reviews
Καινοτόμος Ανάπτυξη

Εξατομικευμένες λύσεις κοινωνικού εμπορίου

Ενημερώνουμε διαρκώς τις κορυφαίες και υπερσύχρονες λύσεις που διαθέτουμε για το «ηλεκτρονικό κοινωνικό εμπόριο» παρουσιάζοντας διάφορα προγράμματα κάθε χρόνο. Πολύπλευρη, δυναμική και με δυνατότητα εξατομίκευσης, ανάλογα με τις αποκλειστικές επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας, η ευελιξία της eKomi σας οδηγεί σε εκστρατείες feedback, οι οποίες χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα και που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Customer Reviews
Διασφάλιση Ποιότητας

Αξιόπιστη, Επεκτάσιμη, Ασφαλής

Η eKomi εξασφαλίζει λύσεις SaaS που συνάδουν με τη νομοθεσία και οι οποίες σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τις αξιολογήσεις σας, από αυθεντικούς πελάτες, για να ανταποκριθείτε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις του «κοινωνικού εμπορίου» ώστε να έχετε καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI).

Customer Reviews
Η eKomi είναι παγκόσμια

Παγκόσμιο δίκτυο πελατών

Η eKomi έχει πελάτες από όλο τον κόσμο και θέλουμε να εξασφαλίσουμε, ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τα ίδια υψηλά πρότυπα παροχής υπηρεσιών, ανεξάρτητα από το μέρος όπου βρίσκεται η επιχείρησή σας. Υποστηρίζουμε 26 γλώσσες και διαθέτουμε γραφεία παντού στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία και στην Ευρώπη. Προσφέρουμε ένα προϊόν, που έχει πρακτική εφαρμογή σε όλο τον κόσμο και αυτή ακριβώς η φιλοσοφία είναι η κινητήριος δύναμη της επέκτασης και της ανάπτυξης μας.

Πώς ωφελείστε από την eKomi:

Χρησιμοποιήστε τις αξιολογήσεις ώστε να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής σας

Τι θέλουν οι πελάτες σας; Ακριβείς ημερομηνίες παράδοσης; Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση κάποιου προϊόντος; Αποτελεσματικές πολιτικές επιστροφής προϊόντων; Η οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης, πόσο μάλλον αφοσίωσης, στις μέρες μας απαιτεί πολλά παραπάνω από πιστοποιητικά και βραβεία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αποδοτικό ή αποτελεσματικό από τις αυθεντικές κριτικές πελατών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα αξιολόγησης 5-αστέρων της eKomi, μπορείτε να αυξήσετε ουσιαστικά τα ποσοστά μετατροπής μέσα από την υψηλότερη κίνηση αναζήτησης.

Αποκτήστε περισσότερους πελάτες με το Google Product Integration

Αν η επιχείρηση σας δεν είναι καταχωρημένη στην Google, χάνετε ενδεχομένως την ευκαιρία να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Η αναγνώριση που διαθέτουμε από την Google επιτρέπει στις ανεξάρτητες κριτικές της eKomi να ενσωματώνονται εύκολα στις καταχωρήσεις προϊόντων της Google. Με την τεχνολογία κοινωνικού εμπορίου της eKomi, οι αξιολογήσεις πελατών δεν συγκεντρώνονται απλώς. Στόχος μας είναι να καταγράψουμε κριτικές, να φέρουμε κίνηση στην ιστοσελίδα σας και να στοχεύσουμε περισσότερους πελάτες σε όλο το Διαδίκτυο.

Αποκτήστε περισσότερους πελάτες με βελτιστοποιημένη μηχανή αναζήτησης με περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη

Η δημιουργία πρωτότυπου, υψηλής ποιότητας περιεχομένου από ικανοποιημένους πελάτες χρησιμοποιώντας τις συστάσεις και τις αξιολογήσεις τους είναι ο στόχος για κάθε άτομο που ασχολείται με το online μάρκετινγκ. Εμείς ενσωματώνουμε τις API μας απευθείας στα προϊόντα της Google και έτσι βοηθάμε τις ιστοσελίδες να εκτοξευτούν στην κορυφή της κατάταξης στην Google.

Αυξήστε τον όγκο των συναλλαγών σας

Με την eKomi δημιουργείτε κλίμα εμπιστοσύνης στους πελάτες σας και αυτοί με την σειρά τους πείθονται να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα με βάση την νεοαποκτηθείσα εμπιστοσύνη του καταναλωτή που δημιουργήθηκε από τις κριτικές και τις αξιολογήσεις. Διάφορες μελέτες έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι αυθεντικές κριτικές πελατών είναι πιο σημαντικές από τη διαμόρφωση των τιμών. Αυτές μπορούν επίσης να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα όταν κάποιος πελάτης είναι αναποφάσιστος για μία αγορά. Σε τελική ανάλυση, οι πελάτες εμπιστεύονται τους άλλες πελάτες περισσότερο συγκριτικά με το προμοτάρισμα από κάποιο διάσημο πρόσωπο ή τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης,

Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι οι καλύτεροι πωλητές

Με περισσότερα από 250 εκατ. χρήστες στο Twitter και 1 δις χρήστες στο Facebook, μήπως έφτασε η στιγμή να διευρύνετε το βεληνεκές της επιχείρησης σας; Θετικές κριτικές που εξαπλώνονται ραγδαία στα κομβικά κοινωνικά δίκτυα μπορούν να δώσουν στην επιχείρηση σας ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αρχίζουν να βλέπουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών που χρησιμοποιούν τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως αντίδραση σε αυτή την εκρηκτική ανάπτυξη, η eKomi παρέχει τη δυνατότητα κοινωνικών συστάσεων η οποία προβάλλει εκθετικά τις κριτικές πελατών σε ένα τεράστιο κοινό χωρίς επιπλέον χρέωση.

Προστασία από τις κακόβουλες κριτικές που εξαπλώνονται στο Διαδίκτυο

Η επαγγελματική φήμη της επιχείρησης σας είναι ανεκτίμητη. Στη σημερινή εποχή, πολλές διαδικτυακές πύλες έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να επιτρέπουν τη δημοσίευση άδικων αρνητικών κριτικών. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι περισσότερες αρνητικές κριτικές είναι αποτέλεσμα παραπληροφόρησης ή κάποιας παρανόησης. Με τον eKomi έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες φιλικά μέσω προσωπικού διαλόγου με τον πελάτη, γεγονός που δίνει στις εταιρείες την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν προβλήματα όσον αφορά την ικανοποίηση του πελάτη. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η διαδικασία προστατεύει τις εταιρείες από αρνητικές κριτικές οι οποίες εξαπλώνονται ραγδαία στο Διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί η eKomi

Η eKomi προσφέρει καινοτόμο λειτουργικό SaaS το οποίο είναι εύκολο στην εφαρμογή του προκειμένου να συγκεντρώσει κριτικές πελατών και προϊόντων. Μόλις αυτές συγκεντρωθούν, ελέγχονται από την ομάδα Διαχείρισης Feedback της eKomi και έπειτα δημοσιεύονται online και συνδέονται με όλες τις κυριότερες μηχανές αναζήτησης. Οι κριτικές μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόδοση με την eKomi μέσω στατιστικών σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες από τον πελάτη.

Πραγματοποιείται συναλλαγή

Αίτημα για κριτική

Η κριτική δημιουργήθηκε

Διαχείριση κριτικής

Κοινωνική σύσταση

1. Ένας πελάτης αγοράζει το προϊόν σας ή χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες σας, επικυρώνει και πιστοποιεί το σημείο αγοράς.
2. Η eKomi στέλνει ένα αίτημα κριτικής.
3. Ο πελάτης σας αφήνει μια κριτική.
4. Η ομάδα ελέγχου της eKomi συγκεντρώνει, διαχειρίζεται και δημοσιεύει την κριτική.
5. Οι πιθανοί πελάτες διαβάζουν τις εμπειρίες των άλλων πελατών.

Ενσωματώστε τις κριτικές σας απευθείας στην ιστοσελίδα σας

Οι κριτικές πελατών μπορούν να προβάλλονται μέσω ενός γραφήματος (widget), μαζί με τη συνολική βαθμολογία και την αξιολόγηση με το άθροισμα αστεριών.

Οι κριτικές προϊόντων εμφανίζονται απευθείας στη σελίδα προϊόντος προκειμένου να αυξήσουν τον ρυθμό μετατροπής σας και την κατάταξη SEO.

Η eKomi είναι ο νέος Κανόνας του Χρυσού

eKomi is the new GOLDStandart
Η eKomi, η κορυφαία εταιρεία Feedback και λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) της Ευρώπης, στηρίζεται από την Goldman Sachs, η οποία είναι βασικός επενδυτής της εταιρείας. Η eKomi παρέχει ανεξάρτητες και αυθεντικές κριτικές, που βασίζονται σε πραγματικές συναλλαγές, αξιολογήσεις και τη διαχείριση της εμπειρίας των αγοραστών προς τους πελάτες της.
eKomi is the new GOLDStandart
“eKomi has been a wonderful partner. Easy to set up, responsive team and great results.” — Peter Sinclair, Vice President of Marketing, ScoreBig Inc. “Η eKomi είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Εύκολη εγκατάσταση, ομάδα που ανταποκρίνεται γρήγορα και εκπληκτικά αποτελέσματα.” — Peter Sinclair, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, ScoreBig Inc
eKomi is the new GOLDStandart
“Μετά την εφαρμογή των λύσεων της eKomi, είχαμε 7% αύξηση στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας με αναζήτηση online non-brand.” — Michael Swinson, EVP, Analytics of TrueCar
eKomi is the new GOLDStandart
“Έχουμε παρατηρήσει 59% αύξηση στις αναφορές οργανικής αναζήτησης μας από την εφαρμογή της eKomi. Αν δεν ήσασταν ήδη πελάτης, η άριστη, φιλική τοπική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών δεν εμφανιζόταν στον υπόλοιπο κόσμο, οπότε επέλεξα την eKomi να προβάλλει την εξυπηρέτηση πελατών μας σε υπάρχοντες και νέους πελάτες. Η χρήση της eKomi για να συγκεντρώσουμε την ανατροφοδότηση μας έχει βοηθήσει να επικεντρώσουμε το σύνολο της εταιρείας μας στα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών και να επιτύχουμε καλύτερο buy-in από την υπόλοιπη εταιρεία ώστε να επιλύσουμε κάθε συγκεκριμένο ζήτημα που ενδέχεται να προκύψει.” — Nick Hill, E-Commerce/Marketing Διευθυντής της Proporta
eKomi is the new GOLDStandart
“Μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι είχαμε αύξηση της τάξης του 12% στο ποσοστό μετατροπής το οποίο μπορώ να αποδώσω μόνο στους νέους πελάτες οι οποίοι έχουν πειστεί από την ανατροφοδότηση που διαβάζουν.” — Simon Goldin, Ιδρυτής της MyPure

Οι πελάτες μας

Περισσότεροι πελάτες

Λύσεις eKomi

Ενσωμάτωση eKomi

Η δυναμική Πλατφόρμα Τεχνολογίας Κοινωνικού Εμπορίου Saas της eKomi εφαρμόζεται εύκολα με οποιαδήποτε εξατομικευμένη ή συμβατική λύση e-Commerce, e-Marketing και CRM.
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item
int item

Επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας email στο partnerships@ekomi-group.com με το θέμα "Συνεργάτης" προκειμένου να κανονίσετε προσωπική συνάντηση με το τμήμα επιχειρηματικής ανάπτυξης & μάρκετινγκ που διαθέτουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιχειρήσεις & κάθετες αγορές που υποστηρίζονται από την eKomi

Τι λένε οι πελάτες μας; Δημιουργία feedback: πάρτε μέρος στη συζήτηση σήμερα

Η ΕΚΟΜΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
40061000

ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ...

Ζητήστε προσφορά