ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΟΜΙ

eKomi, Η Εταιρεία Ανατροφοδότησης είναι ο πρωτοπόρος & μεγαλύτερος πάροχος κριτικών & αξιολογήσεων βάσει συναλλαγών στην Ευρώπη. Η εταιρεία μας είναι παγκόσμιος συνεργάτης της Google με περισσότερους από 250 υπαλλήλους και εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας και στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Μαδρίτη και το Σαν Φρανσίσκο. Η eKomi έχει συγκεντρώσει & δημοσιεύσει πάνω από 40.000.000 κριτικές για πελάτες. Περισσότερες από 14.000 εταιρείες επωφελούνται από τη λύση κοινωνικού εμπορίου της eKomi για την παροχή εμπιστοσύνης, αύξηση των πωλήσεων, μείωση των επιστροφών και την ώθηση της οργανικής κίνησης μέσω του αυτοτροφοδοτούμενου Περιεχομένου που Δημιουργείται από τον Χρήστη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία κοινωνικού εμπορίου της eKomi δίνει τη δυνατότητα σε online επιχειρήσεις να δημιουργήσουν αξιολογήσεις πωλητών, κριτικές πελατών, κριτικές προϊόντων, κοινωνικές συστάσεις και να παράγουν ραγδαία αποτελέσματα σε ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης αποφέροντας τα επιθυμητά έσοδα και θετικό αντίκτυπο για επιχειρήσεις.

Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Συνδυάζοντας τεχνογνωσία και εμπειρία στον κόσμο των επιχειρήσεων, στη λειτουργία τους και τη γεωγραφική τους θέση, η ηγετική ομάδα διευθυντικών στελεχών μας προωθεί μια κοινή κουλτούρα που εστιάζει στη συνεργασία, στην ανταποκρισιμότητα και στην ποιότητα προκειμένου να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Ο κοινός μας στόχος είναι να ανακαλύψουμε, να εφαρμόσουμε και να μοιραστούμε τρόπους για να βοηθήσουμε σπουδαίες επιχειρήσεις να πετύχουν online.
  • MICHAEL AMBROS- Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος

    Ως Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της eKomi Holding GmbH, ο Michael Ambros είναι ένας φιλόδοξος και πρωτοπόρος επιχειρηματίας και ισχυρός ηγέτης. Πάντοτε προοδευτικός και οραματιστής, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας και στο Λα Ροσέλ της Γαλλίας, ξεκίνησε να εργάζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος (CEO). Το 2005, o Ambros, μαζί με τον στενό του φίλο και συνεργάτη Gunther Schmidt, ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία start-up, SMS Lotse, η οποία έγινε μία από τις πιο μεγάλες και επιτυχημένες πύλες τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία. Το 2007, o Ambros προσελήφθη ως ειδικός για το online μάρκετινγκ στο European Founders Fund GmbH, όπου ήταν υπεύθυνος για το χαρτοφυλάκιο διάφορων εταιρειών. Στις αρχές του 2008, ο Ambros λάνσαρε τη δεύτερη εταιρεία του, Medici Internet AG, ένα πρακτορείο με ειδίκευση στο αποδοτικό και κοινοπρακτικό μάρκετινγκ. O Ambros συμμετέχει μέχρι και σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Medici Internet AG. Μόλις μετά από έξι μήνες, το καλοκαίρι του 2008, o Ambros ίδρυσε την eKomi, πρωτοπόρος & μεγαλύτερος πάροχος κριτικών & αξιολογήσεων βάσει συναλλαγών στην Ευρώπη. Ο Ambros ειδικεύεται σε πολλούς τομείς συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: κριτικές προϊόντων, αξιολογήσεις προϊόντων, αξιολογήσεις καταστημάτων, αξιολογήσεις πωλητών, ανατροφοδότηση πελάτη, κοινωνικές συστάσεις, SEM, SEO κ.α Ο Ambros θεωρείται αποδεδειγμένα ως ειδήμων στο κοινωνικό εμπόριο και είναι συχνά ομιλητής σε εκδηλώσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα O Ambros είναι κάτοχος διεθνών βραβείων στην καινοτομία από τους οργανισμούς CeBIT, The Fraunhofer Institute και SME Initiative. Είναι ενεργό μέλος του Young Presidents' Organization (YPO) και Young Entrepreneur Council και δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο αφού εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της eKomi όπου ασχολείται με την παγκόσμια εξάπλωση, τη στρατηγική, τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση του συνόλου των εγχειρημάτων της eKomi.
  • GUNTHER SCHMIDT - Συνιδρυτής & Γενικός Διευθυντής

    Καινοτόμος, πεπειραμένος, επιχειρηματίας ¨κατά συρροή¨ και στέλεχος σε εταιρείες start-up, o Gunther Schmidt είναι ο συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της eKomi όπου είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των στρατηγικών συνεργασιών και την εξέλιξη νέων τρόπων διοχέτευσης εσόδων προς την εταιρεία. Ο ρόλος του Schmidt στην eKomi ήταν νευραλγικός καθιστώντας την eKomi παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες κοινωνικού εμπορίου όπου δηλαδή βρίσκεται ακόμα και σήμερα. H eKomi στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία και στην εφευρετικότητα του Schmidt που οφείλονται στο πλούσιο ιστορικό του στον χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ και πιο συγκεκριμένα στους τομείς της οργανικής βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στην ανάλυση του ποσοστού μετατροπής, στις στατιστικές αναλύσεις και στο κοινοπρακτικό μάρκετινγκ. Ο Schmidt ξεκίνησε την καριέρα του στον τραπεζικό τομέα όπου ταυτόχρονα λάνσαρε τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις στην Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO) και στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Πριν την ίδρυση της eKomi και από κοινού με τον Michael Ambros, από το ¨επιχειρηματικό ντουέτο¨ χρησιμοποίησε τις πλούσιες γνώσεις του στη Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO) και ίδρυσαν την πρώτη start-up εταιρεία τους ονόματι SMS Lotse το 2005. Το 2007, ο Schmidt δημιούργησε την GoMobile Media GmbH και στη συνέχεια το 2008, οι Ambros και Schmidt υλοποίησαν τη δεύτερη κοινή επιχείρηση τους, Medici Internet AG, όπου και τελεί χρέη Γενικού Διευθυντή μέχρι και σήμερα. Το 2012, ο Schmidt ασχολήθηκε με τον κλάδο της ακίνητης περιουσίας και δημιούργησε την Medici Living όπου αυτή τη στιγμή αναπτύσσει την παγκόσμια επέκταση της επιχείρησης από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Όντας μία αναγνωρισμένη αυθεντία στο χώρο του online μάρκετιγκ, η τεχνογνωσία του Schmidt είναι περιζήτητη και είναι συχνά ομιλητής σε θέματα του συγκεκριμένου πεδίου. Ο Schmidt είναι επίσης ενεργό μέλος της επαγγελματικής κοινότητας μέσω της συμμετοχή του ως μέλος της Mensa International και του Παγκόσμιου Οργανισμού Επιχειρηματικότητας.